Sláger FM

"Misszióként tekintek arra, hogy a fővárosban minél több egészséges ember éljen" / Timár Gabriella és Sándor András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

Timár Gabriella pilates specialista, aki pilates oktatókat képez a fővárosban azért, hogy minél több egészséges ember éljen Budapesten. A szakember egyebek közt missziójának lélektanáról is mesélt Sándor Andrásnak a Sláger KULT-ban. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. Sándor András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

Timár Gabriella pilates specialista, aki pilates oktatókat képez a fővárosban azért, hogy minél több egészséges ember éljen Budapesten. A szakember egyebek közt missziójának lélektanáról is mesélt Sándor Andrásnak a Sláger KULT-ban.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. Sándor András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.