Sláger FM

"Az innováció a sikereim alapja" | Tabár Zoltán és S. Miller András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

Tabár Zoltán évtizedek óta szerez élményeket a nagyközönségnek, zenészként, producerként, szervezőként egyaránt. Az Exotic együttes basszusgitárosa ugyanis évtizedek óta a rendezvényiparban is aktív. Innovatív újítására, a Koncertbooking.hu –ra pedig nem csak a szakma reagált rendkívül pozitívan, de már a Forbes magazin is felfigyelt rá. Épp a beszélgetés időszakában zajlott a szavazás, amelyben ő is címlapesélyes volt a zeneipar magyar digitális felületének megálmodásáért és kivitelezéséért (amelyben Tabár-Halász Mariann és Györkő Zoltán is részt vettek). Egyebek közt erről is beszélgettek S. Miller Andrással a Sláger KULT-ban. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

Tabár Zoltán évtizedek óta szerez élményeket a nagyközönségnek, zenészként, producerként, szervezőként egyaránt. Az Exotic együttes basszusgitárosa ugyanis évtizedek óta a rendezvényiparban is aktív. Innovatív újítására, a Koncertbooking.hu –ra pedig nem csak a szakma reagált rendkívül pozitívan, de már a Forbes magazin is felfigyelt rá. Épp a beszélgetés időszakában zajlott a szavazás, amelyben ő is címlapesélyes volt a zeneipar magyar digitális felületének megálmodásáért és kivitelezéséért (amelyben Tabár-Halász Mariann és Györkő Zoltán is részt vettek). Egyebek közt erről is beszélgettek S. Miller Andrással a Sláger KULT-ban.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.