Sláger FM

Sz. Látó Judit: "A kutya viselkedéssel kapcsolatos problémája a legtöbb esetben a gazdira vezethető vissza" | Sláger KULT S. Miller Andrással

Episode Summary

"Be kellene végre látni, hogy a kutya viselkedéssel kapcsolatos problémája a legtöbb esetben a gazdira vezethető vissza" -vallja Sz. Látó Judit rehabilitációs kutyakiképző és kutya-gazdi mentál tréner, aki mentálhigiénés segítő szakember diplomával, valamint rehabilitációs kutyakiképzői végzettséggel is egyaránt rendelkezik. Ezt a két szakterületet ötvözte és alakította ki egy speciális formában, miután egyértelművé vált, hogy nemcsak a kutyáknak, de a gazdáiknak is speciális támogatásra van szüksége ahhoz, hogy valódi páros közösséget tudjanak alkotni. S. Miller Andrásnak küldetésének lélektanáról mesélt Judit. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

"Be kellene végre látni, hogy a kutya viselkedéssel kapcsolatos problémája a legtöbb esetben a gazdira vezethető vissza" -vallja Sz. Látó Judit rehabilitációs kutyakiképző és kutya-gazdi mentál tréner, aki mentálhigiénés segítő szakember diplomával, valamint rehabilitációs kutyakiképzői végzettséggel is egyaránt rendelkezik. Ezt a két szakterületet ötvözte és alakította ki egy speciális formában, miután egyértelművé vált, hogy nemcsak a kutyáknak, de a gazdáiknak is speciális támogatásra van szüksége ahhoz, hogy valódi páros közösséget tudjanak alkotni. S. Miller Andrásnak küldetésének lélektanáról mesélt Judit.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.