Sláger FM

“Nincs olyan mélypont, amelyből a hit ne tudna kiemelni” / Száraz György és S. Miller András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

“Nincs olyan mélypont, amelyből a hit ne tudna kiemelni” - vallja Száraz György író, spirituális tanító. Gyurit egy komoly betegségből való felépülés vezette a rejtélyes energiák és a spiritualitás felé. Azt mondja, olyan lelki tudás őrzője, ami minden tradíciónál erősebb és örök érvényű, s amely az emberi ego által elhomályosított tisztánlátáshoz vezet vissza. Egyebek közt erről - és még sok minden másról is mesélt a 10 kötetet jegyző szerző a Sláger KULT-ban S. Miller Andrásnak. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

“Nincs olyan mélypont, amelyből a hit ne tudna kiemelni” - vallja Száraz György író, spirituális tanító. Gyurit egy komoly betegségből való felépülés vezette a rejtélyes energiák és a spiritualitás felé. Azt mondja, olyan lelki tudás őrzője, ami minden tradíciónál erősebb és örök érvényű, s amely az emberi ego által elhomályosított tisztánlátáshoz vezet vissza. Egyebek közt erről - és még sok minden másról is mesélt a 10 kötetet jegyző szerző a Sláger KULT-ban S. Miller Andrásnak.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.