Sláger FM

A Pesti Vigadóban indul újra Budapest kedvelt hangversenysorozata | Solymosi Tari Emőke és S. Miller András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

Solymosi Tari Emőke, Széchenyi-díjas zenetörténész látogatott el a Sláger KULT-ba, aki a Pastorale családi előadássorozat szerkesztő-műsorvezetője. A több évtizedes hagyományra visszatekintő, egyedi szerkesztésű, minden korosztálynak élményt adó Pastorale családi sorozat 2023-as nyitó előadása „A mozdulatok költészete” címmel ezúttal a Táncművészeti Egyetem főszereplésével mutat be különböző stílusú táncprodukciókat a Pesti Vigadóban március 25-én.  A patinás rendezvénysorozat kulisszatitkairól beszélgettek S. Miller Andrással a Sláger KULT-ban. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

Solymosi Tari Emőke, Széchenyi-díjas zenetörténész látogatott el a Sláger KULT-ba, aki a Pastorale családi előadássorozat szerkesztő-műsorvezetője. A több évtizedes hagyományra visszatekintő, egyedi szerkesztésű, minden korosztálynak élményt adó Pastorale családi sorozat 2023-as nyitó előadása „A mozdulatok költészete” címmel ezúttal a Táncművészeti Egyetem főszereplésével mutat be különböző stílusú táncprodukciókat a Pesti Vigadóban március 25-én.   A patinás rendezvénysorozat kulisszatitkairól beszélgettek S. Miller Andrással a Sláger KULT-ban.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.