Sláger FM

Soltész Rezső: "Az év legfontosabb ünnepét - és koncertjét - várjuk" | Sláger KULT S. Miller Andrással

Episode Summary

A popikon, Soltész Rezső 77 évesen olyannyira aktív, hogy az utóbbi 3 esztendő valamennyi karácsonyán kiadott egy ünnepi lemezt! Igen, minden évben egy új albumot, s így már teljes a trilógia. (Vár reánk az ünnep; Érzem jön a karácsony; Boldog karácsonyt.) Bár nem néztünk utána, de nagy valószínűséggel Soltész Guiness rekorder ezzel a teljesítményével, ennyi idősen. A Sláger KULT-ban S. Smiller András elmondta: szeretne ő is olyan remek formában, annyira tettrekész lenni és egyáltalán, annyi évet megélni, amennyit Rezső. Ráadásul a beszélgetés pillanatában a Főhős élete egyik legfontosabb – szimfonikus – koncertjére készült. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

A popikon, Soltész Rezső  77 évesen olyannyira aktív, hogy az utóbbi 3 esztendő valamennyi karácsonyán kiadott egy ünnepi lemezt! Igen, minden évben egy új albumot, s így már teljes a trilógia. (Vár reánk az ünnep; Érzem jön a karácsony; Boldog karácsonyt.) Bár nem néztünk utána, de nagy valószínűséggel Soltész Guiness rekorder ezzel a teljesítményével, ennyi idősen. A Sláger KULT-ban S. Smiller András elmondta: szeretne ő is olyan remek formában, annyira tettrekész lenni és egyáltalán, annyi évet megélni, amennyit Rezső. Ráadásul a beszélgetés pillanatában a Főhős élete egyik legfontosabb – szimfonikus – koncertjére készült.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.