Sláger FM

Simon Kornél: “Van is főszereplője az általam rendezett Presser darabnak, meg nincs is…” | Sláger KULT S. Miller Andrással

Episode Summary

“Van is főszereplője az általam rendezett Presser darabnak, meg nincs is…” - mondja Simon Kornél, akit akár az Apatigris Kornéljaként is vendégül láthattunk volna a Sláger KULT-ban, illetve sok más karakter megformálójaként. Ezúttal azonban rendezői minőségében érkezett, hiszen a 6szín Teátrumban Presser Gábor " Presser könyve" című kötetéből született darabot állította színpadra. Aki látta az előadást, szuperlatívuszokban beszél róla. Dúdol, énekel, emlékezik, mereng. Megdöbben, nevet, sír, majd levonja a tanulságot: egyedül nem megy. Csakúgy, ahogyan az alkotók teszik. Ennek lélektanáról mesélt a művész S. Miller Andrásnak. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

“Van is főszereplője az általam rendezett Presser darabnak, meg nincs is…” - mondja Simon Kornél, akit akár az Apatigris Kornéljaként is vendégül láthattunk volna a Sláger KULT-ban, illetve sok más karakter megformálójaként. Ezúttal azonban rendezői minőségében érkezett, hiszen a 6szín Teátrumban Presser Gábor " Presser könyve" című kötetéből született darabot állította színpadra. Aki látta az előadást, szuperlatívuszokban beszél róla. Dúdol, énekel, emlékezik, mereng. Megdöbben, nevet, sír, majd levonja a tanulságot: egyedül nem megy. Csakúgy, ahogyan az alkotók teszik. Ennek lélektanáról mesélt a művész S. Miller Andrásnak.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.