Sláger FM

Mobilmentes családi hét Budapesten - hogy megtanuljunk újra egymásra figyelni / Semsei Rudolf, Szántó Mónika és Sándor András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

Kapcsold ki a mobilod, és élvezd az ételed! – Újra mobilmentes családi hét Budapest egyik kedvelt étteremcsaládjában, a Mobil OFF, Élmény ON mozgalommal. A Mobilmentes hét nem új kezdeményezés, hiszen immáron harmadik alkalommal rendezik meg a szervezők, de talán még sosem volt ennyire aktuális, mint manapság. A járványhelyzet okozta túlzott online jelenlét: digitális oktatás, home office mára olyan formában alakította át a mindennapjainkat, hogy már a pszichológia nem eszközként, hanem digitális élettérként tekint az internetre. A Mobilmentes hét apropója pont az, hogy kiszakadjunk ebből a virtuális élettérből és újra megtanuljunk egymásra figyelni.  Semsei Rudolf egy népszerű budapesti étteremcsalád tulajdonosa és Szántó Mónika az okosON Egyesület Elnöke Sándor Andrással beszélgettek missziójukról a Sláger KULT-ban. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. Sándor András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

Kapcsold ki a mobilod, és élvezd az ételed! – Újra mobilmentes családi hét Budapest egyik kedvelt étteremcsaládjában, a Mobil OFF, Élmény ON mozgalommal. A Mobilmentes hét nem új kezdeményezés, hiszen immáron harmadik alkalommal rendezik meg a szervezők, de talán még sosem volt ennyire aktuális, mint manapság. A járványhelyzet okozta túlzott online jelenlét: digitális oktatás, home office mára olyan formában alakította át a mindennapjainkat, hogy már a pszichológia nem eszközként, hanem digitális élettérként tekint az internetre. A Mobilmentes hét apropója pont az, hogy kiszakadjunk ebből a virtuális élettérből és újra megtanuljunk egymásra figyelni.  Semsei Rudolf egy népszerű budapesti étteremcsalád tulajdonosa és Szántó Mónika az okosON Egyesület Elnöke Sándor Andrással beszélgettek missziójukról a Sláger KULT-ban.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. Sándor András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.