Sláger FM

Pálmai Ildikó: „A természet szépsége mellett eltörpülnek a napi problémák” | Sláger KULT S. Miller Andrással

Episode Summary

„A természet szépsége mellett eltörpülnek a napi problémák” - állítja Pálmai Ildikó ékszerkészítő, aki a 26. Lurdy Házi ÁsványBörze kapcsán érkezett a Sláger KULT-ba, hogy S. Miller Andrást szenvedélye lélektanába is beavassa. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

„A természet szépsége mellett eltörpülnek a napi problémák” - állítja Pálmai Ildikó ékszerkészítő, aki a  26. Lurdy Házi ÁsványBörze kapcsán érkezett a Sláger KULT-ba, hogy S. Miller Andrást szenvedélye lélektanába is beavassa.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.