Sláger FM

„Az opera számomra az alfa és az omega” / Mester Viktória és S. Miller András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

Mester Viktória operaénekesnél ember nem szereti jobban a hivatását. Ez abszolút kiderül a Sláger KULT műsorában is, ahol S. Miller Andrásnak a pálya mélységeiről és magasságairól is mesélt. No és persze a Varázsfuvola, illetve A Macskadémon is szóba került, sok egyéb más mellett. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

Mester Viktória operaénekesnél ember nem szereti jobban a hivatását. Ez abszolút kiderül a Sláger KULT műsorában is, ahol S. Miller Andrásnak a pálya mélységeiről és magasságairól is mesélt. No és persze a Varázsfuvola, illetve A Macskadémon is szóba került, sok egyéb más mellett.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.