Sláger FM

A nárcizmus nem egy divatszó, hanem nagyon komoly személyiségzavar / Magyar Judit és Sándor András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

Magyar Judit klinikai szakpszichológus rendkívül komoly, mély és fontos témákról beszélgetett Sándor Andrással a Sláger KULT-ban. A többi között a nárcizmus is szóba került, ami sokak számára divatszóvá vált, hiszen manapság bárkit megcímkéznek vele, anélkül, hogy tudnák, érdemben mit jelent. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. Sándor András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

Magyar Judit klinikai szakpszichológus rendkívül komoly, mély és fontos témákról beszélgetett Sándor Andrással a Sláger KULT-ban. A többi között a nárcizmus is szóba került, ami sokak számára divatszóvá vált, hiszen manapság bárkit megcímkéznek vele, anélkül, hogy tudnák, érdemben mit jelent.

#  

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. Sándor András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.