Sláger FM

"Hamarosan ismét Hungária daloktól lesz hangos a 13. kerület" / Kulcsár Viktória, Kékesi Gábor és S. Miller András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

21 év után a József Attila Színházban ismét felcsavarják a szőnyeget és idehozzák az amerikai életérzést, a rágógumit, a hawaii inget, a rock and rollt, az álmokat, a Ki mit tud-ot, a Csókkirályt és Marinát, no és mindazt, amit a Made in Hungária adhat a nézőknek. A nagy sikerű Fenyű musical ősbemutatója több mint két évtizeddel ezelőtt is a József Attila Színházban volt. A teátrum most visszahozza a darabot, vadonatúj rendezésben és szereposztásban. Kulcsár Viktória és Kékesi Gábor színészek is a produkció részesei lesznek, akik a Sláger KULT-ban elárultak néhány kulisszatitkot a készülődés időszakából. No és persze hivatásuk lélektanáról is meséltek S. Miller Andrásnak. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

21 év után a József Attila Színházban ismét felcsavarják a szőnyeget és idehozzák az amerikai életérzést, a rágógumit, a hawaii inget, a rock and rollt, az álmokat, a Ki mit tud-ot, a Csókkirályt és Marinát, no és mindazt, amit a Made in Hungária adhat a nézőknek. A nagy sikerű Fenyű musical ősbemutatója több mint két évtizeddel ezelőtt is a József Attila Színházban volt. A teátrum most visszahozza a darabot, vadonatúj rendezésben és szereposztásban. Kulcsár Viktória és Kékesi Gábor színészek is a produkció részesei lesznek, akik a Sláger KULT-ban elárultak néhány kulisszatitkot a készülődés időszakából. No és persze hivatásuk lélektanáról is meséltek S. Miller Andrásnak.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.