Sláger FM

"Aki látta, azt mondta, többször nézős a filmem" / Kovács Ákos és Sándor András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

"A film műfajában minden egyesül, ami engem művészileg érdekel" - mondja Kovács Ákos, akinek a napokban mutatták be az első kisjátékfilmjét Magunk maradtunk címmel. A mindössze 27 perces fekete-fehér alkotást a rendező elmondása szerint olyan klasszikusok inspirálták, mint Tarkovszkij Stalkere, Makk Károly Macskajátéka és Huszárik Zoltán Szindbádja. Ákos, aki magát szenvedélyes történetmesélőnek tartja, az alkotás folyamatának lélektanáról is mesélt a Sláger KULT-ban Sándor Andrásnak. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. Sándor András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

"A film műfajában minden egyesül, ami engem művészileg érdekel" - mondja Kovács Ákos, akinek a napokban mutatták be az első kisjátékfilmjét Magunk maradtunk címmel. A mindössze 27 perces fekete-fehér alkotást a rendező elmondása szerint olyan klasszikusok inspirálták, mint Tarkovszkij Stalkere, Makk Károly Macskajátéka és Huszárik Zoltán Szindbádja. Ákos, aki magát szenvedélyes történetmesélőnek tartja, az alkotás folyamatának lélektanáról is mesélt a Sláger KULT-ban Sándor Andrásnak.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. Sándor András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.