Sláger FM

"Görögországban én voltam a magyar fiú, aki ismeri az operettet" / Kollatos Fotios és S. Miller András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

Kollatos Fotios színész rendező színházról, a görögségéről, a magyarságáról, a művészetéről, terveiről beszélgetett a Sláger KULT-ban S. Miller Andrással. A harmadik generációs magyarországi görög alkotó missziója, hogy őrizze és ápolja a hagyományokat és megmutassa a magyar közönségnek is, milyen a valódi, antik görög színház. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

Kollatos Fotios színész rendező színházról, a görögségéről, a magyarságáról, a művészetéről, terveiről beszélgetett a Sláger KULT-ban S. Miller Andrással. A harmadik generációs magyarországi görög alkotó missziója, hogy őrizze és ápolja a hagyományokat és megmutassa a magyar közönségnek is, milyen a valódi, antik görög színház. 

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.