Sláger FM

Iványi Árpád és Réti Barnabás: “Élni, játszani, szeretni – erről szólnak a produkcióink, amelyekkel történeteket mesélünk” | Sláger KULT S. Miller Andrással

Episode Summary

“Élni, játszani, szeretni – erről szólnak a produkcióink, amelyekkel történeteket mesélünk” - vallja Iványi Árpád látványtervező-rendező és Réti Barnabás színész-rendező, akik kreatív színházi alkotóműhelyükkel szinte beköltöztek a Karinthy Színházba. A Budapest Playhouse nevű produkciós cégük olyan nagy sikerű darabokat állított színpadra, mint a Tortúra, a Fat Pig, vagy az épp újra bemutatandó Egy különleges nap, de az utóbbi évek Tűzijátékainak művészi koncepcióit is ők alkották. Hitvallásuk, hogy “A történeteknek varázsereje van, olyan hatalma, mely az emberiség kezdete óta formálja világunkat. Ahogyan az sem mindegy, milyen történetet mesélünk önmagunknak és másoknak saját létünkről, úgy az sem, milyen történeteket mesélnek nekünk, hiszen minden erős gondolat valósággá válik, ha kitartóan ápoljuk. A Sláger KULT-ban S. Miller Andráson keresztül a kulisszák mögé is betekintést engedtek a hallgatóknak. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

“Élni, játszani, szeretni – erről szólnak a produkcióink, amelyekkel történeteket mesélünk” - vallja Iványi Árpád látványtervező-rendező és Réti Barnabás színész-rendező, akik kreatív színházi alkotóműhelyükkel szinte beköltöztek a Karinthy Színházba. A Budapest Playhouse nevű produkciós cégük olyan nagy sikerű darabokat állított színpadra, mint a Tortúra, a Fat Pig, vagy az épp újra bemutatandó Egy különleges nap, de az utóbbi évek Tűzijátékainak művészi koncepcióit is ők alkották. Hitvallásuk, hogy “A történeteknek varázsereje van, olyan hatalma, mely az emberiség kezdete óta formálja világunkat. Ahogyan az sem mindegy, milyen történetet mesélünk önmagunknak és másoknak saját létünkről, úgy az sem, milyen történeteket mesélnek nekünk, hiszen minden erős gondolat valósággá válik, ha kitartóan ápoljuk. A Sláger KULT-ban S. Miller Andráson keresztül a kulisszák mögé is betekintést engedtek a hallgatóknak.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.