Sláger FM

Ihász Anita: „Randijátékokkal dobjuk fel a házasságokat” | Sláger KULT S. Miller Andrással

Episode Summary

„Randijátékokkal dobjuk fel a házasságokat” - mondja és vallja Ihász Anita, párkapcsolati tréner, aki nem kisebb küldetést tűzött maga elé, mint azt, hogy a kiégett férfi-női kapcsolatokat felpezsdítse, újratervezze. Missziójának lélektanáról a Sláger KULT-ban mesélt S. Miller Andrásnak. Könyveivel – “Randikaland” és “Kanapéutazások” – is ezt a missziót erősíti, mentőövet dobva mindannyiunk számára. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

„Randijátékokkal dobjuk fel a házasságokat” - mondja és vallja Ihász Anita, párkapcsolati tréner, aki nem kisebb küldetést tűzött maga elé, mint azt, hogy a kiégett férfi-női kapcsolatokat felpezsdítse, újratervezze. Missziójának lélektanáról a Sláger KULT-ban mesélt S. Miller Andrásnak. Könyveivel – “Randikaland” és “Kanapéutazások” – is ezt a missziót erősíti, mentőövet dobva mindannyiunk számára.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.