Sláger FM

„Olyan könyvet hoztunk létre, ami csökkenteni fogja a mobil- és a kütyüidőt, és igazi énidőt teremt” | Horváth Ria, Balázs Andrea és S. Miller András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

Horváth Ria író, tréner, coach és Balázs Andrea grafikus együtt érkeztek a Sláger KULT-ba az “Uralom a mobilom” címü kötet megjelenése kapcsán. Azt mondják, olyan könyvet hoztak létre, ami csökkenteni fogja a mobil- és a kütyüidőt, és igazi énidőt teremt. Ennek lélektanáról beszélgettek S. Miller Andrással. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

Horváth Ria író, tréner, coach és Balázs Andrea grafikus együtt érkeztek a Sláger KULT-ba az “Uralom a mobilom” címü kötet megjelenése kapcsán. Azt mondják, olyan könyvet hoztak létre, ami csökkenteni fogja a mobil- és a kütyüidőt, és igazi énidőt teremt. Ennek lélektanáról beszélgettek S. Miller Andrással.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.