Sláger FM

Magyar önkéntesek a kenyai ranger nők és vadvilág megsegítéséért / Hillender Tímea és S. Miller András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

Hillender Tímea, az Afrika Sztorik Egyesület elnökének az a missziója, hogy Budapestről szeretné segíteni Kelet-Afrika és Dél-Afrika vadvilágát, a rangerek munkáját. A Sláger KULT-ban vendégeskedve afrikai programokról, kenyai ranger nőkről és a kenyai vadvilág fontosságáról mesélt S. Miller Andrásnak. No meg arról, hogy szeretnének olyan egyedüli magyar egyesületté, közösséggé alakulni, amely segíthet az érdeklődőknek önkéntes programok közül választani, s amely kapocs és platform lehet tehetséges fiatalok és afrikai szervezetek között. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

Hillender Tímea, az  Afrika Sztorik Egyesület elnökének az a missziója, hogy Budapestről szeretné segíteni Kelet-Afrika és Dél-Afrika vadvilágát, a rangerek munkáját. A Sláger KULT-ban vendégeskedve  afrikai programokról, kenyai ranger nőkről és a kenyai vadvilág fontosságáról mesélt S. Miller Andrásnak. No meg arról, hogy szeretnének olyan egyedüli magyar egyesületté, közösséggé alakulni, amely segíthet az érdeklődőknek önkéntes programok közül választani, s amely kapocs és platform lehet tehetséges fiatalok és afrikai szervezetek között.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.