Sláger FM

„Az önfejlesztésnek nem lenne szabad a pénzről szólnia” / Fodor István és S. Miller András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

Fodor István, az Önfejlesztők Háza alapítója azzal a szándékkal nyitott közösségi teret Budapest szívében, hogy lehetőséget biztosítson az értékteremtésre. A Sláger KULT-ban S. Miller Andrásnak a küldetéséről is mesélt, no meg arról, mennyire nem tartja helyes útnak, hogy az önfejlesztés és a pozitív gondolkodás egyre inkább a pénzről szól. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

Fodor István, az Önfejlesztők Háza alapítója azzal a szándékkal nyitott közösségi teret Budapest szívében, hogy lehetőséget biztosítson az értékteremtésre. A Sláger KULT-ban S. Miller Andrásnak a küldetéséről is mesélt, no meg arról, mennyire nem tartja helyes útnak, hogy az önfejlesztés és a pozitív gondolkodás egyre inkább a pénzről szól.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.