Sláger FM

Essentia Artis: „Tízezer emberre számítunk márciusban a Pesti Vigadóban” | Sláger KULT S. Miller Andrással

Episode Summary

Serfőző Krisztina programigazgató, Dr. Csáji László Koppány, az az MMKI igazgatója, iski Kocsis Tibor kurátor, Feledi János koreográfus, táncművész és Zarándy Ákos zeneszerző arról a különleges programsorozatról beszélgettek S. Miller Andrással a Sláger KULT-ban, amely Essentia Artis címmel veszi kezdetét márciusban és tart majd’ egy hónapon keresztül a legkülönbözőbb művészeti ágak képviseletével, kapcsolatépítő és közösségformáló szándékkal, ahol a művészeti területeken belül és azok között is létrejövő, aktív és jövőbemutató együttműködések születhetnek. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

Serfőző Krisztina programigazgató, Dr. Csáji László Koppány, az az MMKI igazgatója, iski Kocsis Tibor kurátor, Feledi János koreográfus, táncművész és Zarándy Ákos zeneszerző  arról a különleges programsorozatról beszélgettek S. Miller Andrással a Sláger KULT-ban, amely Essentia Artis címmel veszi kezdetét márciusban és tart majd’ egy hónapon keresztül a legkülönbözőbb művészeti ágak képviseletével, kapcsolatépítő és közösségformáló szándékkal, ahol a művészeti területeken belül és azok között is létrejövő, aktív és jövőbemutató együttműködések születhetnek.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.