Sláger FM

Erdőhegyi Brigitta és Ferry P. Bedy: “Az alkotói folyamat olyan, mint egy terápia…” | Sláger KULT S. Miller Andrással

Episode Summary

Erdőhegyi Brigitta és Ferry P. Bedy előadóművészek receptre írnák fel mindenkinek a dalszerzés folyamatát, hiszen az alktói munkának tipikusan olyan folyamatai vannak, ami felér egy terápiával. A Sláger KULT legfrissebb adásában mélyebb témákról beszélgetünk könnyedebb formában, hiszen kiderül, hogy a mai nem könnyű világban az új szerzemények jelentősége is felértékelődik - kapaszkodókká válnak. A művészek S. Miller Andrással ennek lélektanát boncolgatják. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

Erdőhegyi Brigitta és Ferry P. Bedy előadóművészek receptre írnák fel mindenkinek a dalszerzés folyamatát, hiszen az alktói munkának tipikusan olyan folyamatai vannak, ami felér egy terápiával. A Sláger KULT legfrissebb adásában mélyebb témákról beszélgetünk könnyedebb formában, hiszen kiderül, hogy a mai nem könnyű világban az új szerzemények jelentősége is felértékelődik - kapaszkodókká válnak. A művészek S. Miller Andrással ennek lélektanát boncolgatják.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.