Sláger FM

Dénes Viktor és Farkas Ádám: “Feladatunknak érezzük a kiút keresését és erre a nagyszerű, de igen nehéz útra invitáljuk a közönségünket” | Sláger KULT S. Miller Andrással

Episode Summary

“Feladatunknak érezzük a kiút keresését és erre a nagyszerű, de igen nehéz útra invitáljuk a közönségünket” - szól Dénes Viktor és Farkas Ádám színházi alkotók hitvallása, akik nemzedékük lényegi kérdéseit fogalmazták meg. A környezetük, az élethelyzetük és kilátásaik elhitetik a jelenkor emberével, hogy a legtöbb, amit tehetnek, hogy kiválasztják a sok rossz választás közül a legkisebb rosszat. Az Exit Generációnak elnevezett színházi társulás ezzel a jelenséggel szembe szállva épp a kiút keresését tűzte ki feladatának, hogy ne a szorongás és az abból fakadó gyűlölet feszítse szét társadalmunkat. A Sláger KULT-ban hivatásuk lélektanába is beavatták S. Miller Andrást. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

“Feladatunknak érezzük a kiút keresését és erre a nagyszerű, de igen nehéz útra invitáljuk a közönségünket” - szól Dénes Viktor és Farkas Ádám színházi alkotók hitvallása, akik nemzedékük lényegi kérdéseit fogalmazták meg. A környezetük, az élethelyzetük és kilátásaik elhitetik a jelenkor emberével, hogy a legtöbb, amit tehetnek, hogy kiválasztják a sok rossz választás közül a legkisebb rosszat. Az Exit Generációnak elnevezett színházi társulás ezzel a jelenséggel szembe szállva épp a kiút keresését tűzte ki feladatának, hogy ne a szorongás és az abból fakadó gyűlölet feszítse szét társadalmunkat. A Sláger KULT-ban hivatásuk lélektanába is beavatták S. Miller Andrást.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.