Sláger FM

Csákányi Eszter: „A vágyak ismétlődnek, csak a világ változik…” | Sláger KULT S. Miller Andrással

Episode Summary

„A vágyak ismétlődnek, csak a világ változik…” - vallja Csákányi Eszter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, aki a Sláger KULT-ban mesél táncról, művészetről, előadói estekről, az életről, bár utóbbira csak legyint, hogy azt inkább hagyjuk. S. Miller Andrásnak elmeséli Psota Irénhez fűződő különleges kapcsolódását, s azt is, amikor a színész halálát követően felmehetett a lakásába és válogathatott a hátra hagyott holmik között. No és a Barisnyikovval történő legendás találkozása is szóba kerül, ami azóta és most is amolyan szívügy, amelyet immáron önálló est keretében idéz fel a nagyérdeműnek. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.

Episode Notes

„A vágyak ismétlődnek, csak a világ változik…” - vallja Csákányi Eszter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, aki a Sláger KULT-ban mesél táncról, művészetről, előadói estekről, az életről, bár utóbbira csak legyint, hogy azt inkább hagyjuk. S. Miller Andrásnak elmeséli Psota Irénhez fűződő különleges kapcsolódását, s azt is, amikor a színész halálát követően felmehetett a lakásába és válogathatott a hátra hagyott holmik között. No és a Barisnyikovval történő legendás találkozása is szóba kerül, ami azóta és most is amolyan szívügy, amelyet immáron önálló est keretében idéz fel a nagyérdeműnek.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel. Sláger KULT – A természetes emberi hangok műsora.