Sláger FM

„Nem is gondolnánk, mennyire befolyásolják a színek a külsőnket, ezáltal a megítélésünket is" / Bogdán Ildikó és S. Miller András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

„Nem is gondolnánk, mennyire befolyásolják a színek a külsőnket, ezáltal a megítélésünket is” - vallja Bogdán Ildikó színtanácsadó, önismereti segítő, aki megtalált hivatásának mélységeiről és magasságairól őszintén mesélt a Sláger KULT-ban S. Miller Andrásnak. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

„Nem is gondolnánk, mennyire befolyásolják a színek a külsőnket, ezáltal a megítélésünket is” - vallja Bogdán Ildikó színtanácsadó, önismereti segítő, aki megtalált hivatásának mélységeiről és magasságairól őszintén mesélt a Sláger KULT-ban S. Miller Andrásnak.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.