Sláger FM

"A tévedéseimből is táplálkozom" / Biros Levente és S. Miller András a Sláger KULT-ban

Episode Summary

Biros Levente vállalkozói tapasztalat mentor, webáruház tulajdonos, akinek munkásságát 2018-ban az év vállalkozója díjjal ismerték el. Hosszú út vezetett a mentori minőségig. Amint mondja, volt olyan időszak az életében, amikor 40 millió forint mínuszban volt és éjszakákat remegett át. Akkor megfogadta, ha ebből kimászik, nem hagyja, hogy mások ugyanazokat a hibákat kövessék el, amelyeket ő elkövetett. A Sláger KULT-ban S. Miller Andrásnak missziója lélektanáról is mesélt, amelynek egyik fő mozgatórugója az etikusság. # A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.

Episode Notes

Biros Levente vállalkozói tapasztalat mentor, webáruház tulajdonos, akinek munkásságát 2018-ban az év vállalkozója díjjal ismerték el. Hosszú út vezetett a mentori minőségig. Amint mondja, volt olyan időszak az életében, amikor 40 millió forint mínuszban volt és éjszakákat remegett át. Akkor megfogadta, ha ebből kimászik, nem hagyja, hogy mások ugyanazokat a hibákat kövessék el, amelyeket ő elkövetett. A Sláger KULT-ban S. Miller Andrásnak missziója lélektanáról is mesélt, amelynek egyik fő mozgatórugója az etikusság.

A Sláger FM-en minden este 22 órakor a kultúráé a főszerep. S. Miller András az egyik oldalon, a másikon pedig a térség kiemelkedő színházi, kulturális, zenei szcena résztvevői. Egy óra Budapest és Pest megye aktuális kult történeteivel.